Ulasan Kes: Harta Sepencarian Embun bin Awang lwn Melah Teh dan Tiga yang Lain JH 42(1) 1437H - Mat Hussin, Mohd. Norhusairi (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia; Vol 29 No 2 (2017): KANUN: Jurnal Undang-undang Malaysia Volume 29 Number 2 July 2017, 2018)
-