Ulasan Kes: dari Aspek Pembuktian - Md Noor, Ruzman; Mokhtar, Mohd Istajib (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia; Vol 26 No 1 (2014): Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia Volume 26 Number 1 June 2014, 2020)
-