Kengadharan Ramasamy v Menteri Kewangan Malaysia & Anor [2023] 4 MLJ 386 - Sharizal, Nur Aiman (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia; Vol 36 No 1 (2024): Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia Volume 36 Number 1 January 2024, 2023)
- Full text : PDF