Rayuan di Mahkamah Rayuan Syariah Melaka Mengenai Hukuman Penjara dalam Kes Pengesahan Poligami Ahmad Tamyiz bin Haji Mak Aris - ISMAIL, MOHD HAZWAN (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia; Vol 37 No 1 (2025): Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia Volume 37 Number 1 January 2025, 2025)
- Full Text :  PDF