Genting Malaysia Bhd Lwn Pesuruhjaya Perlindungan Data Peribadi & Ors [2022] 1 MLJ 898 - Salleh, Siti Nur Farah Atiqah; Samsudin, Nur Mohd. Iqzuan; Abd. Rahman, Mohamad Rizal (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2025)
- Full text: PDF