Sis Forum (Malaysia) & Anor lwn. Jawatankuasa Fatwa Negeri Selangor & Ors [2025] 5 MLRA 92 - Ab Razak, Mohamed Rashid; Ahmad Bustami, Tajul Aris (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2026)
- Full text :  PDF