Ulasan Kes: Dato' Seri Anwar bin Ibrahim lwn Pendakwa Raya & Rayuan Lain: DATO' SERI ANWAR BIN IBRAHIM LWN PENDAKWA RAYA & RAYUAN LAIN [RAYUAN JENAYAH: 05-47-03-2014(W) & 05-48-03-2014(W)] (Kanun: Jurnal Undang-undang Malaysia, 2015)
-